Menü | Míg Megnövök Alapítvány
"Míg megnövök" Alapítvány
Székhely és levelezési cím: 4431 Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Szódaház u. 4-6.
Elérhetõségek Központi e-mail cím: megnovok@regi.megnovok.hu
Központi telefon szám: +36 42 78 37 36
Mobil: +36 30 32 28 638, +36 30 928 46 96 és +36 31 785 785 5

MIME Érted!?
EFOP-1.3.5-16-2016-00758
Megnövök Tanoda
EFOP-3.3.1-16-2017-00019
         
     A megoldásaitokat ide várjuk:                      Míg megnövök Alapítvány 4431 Nyíregyháza - Sóstófürdő, Szódaház u.4-6.


Zoológiai szenzáció
 

Nagyításhoz klikk a képre!
Maláj tigrisek érkeztek a Nyíregyházi Állatparkba. A másfél éves hím és a 8 éves nõstény egyelõre külön kifutóba került. Leghamarabb tavasszal kerülhetnek össze, de az is lehet, hogy akkor már nem egymással, hanem mindketten maláj állatkertbõl kapnak új társat. A maláj tigris nagyon ritka, így a sóstói kertben utódokat remélnek.
Részletek itt!Kétmilliárdot tesznek Nyíregyháza ékszerdobozába
 

Nagyításhoz klikk a képre!

Több mint kétmilliárd forintot költenek a jövõben Sóstógyógyfürdõ fejlesztésére. A városvezetés a közelmúltban lakossági fórumot szervezett a Svájci Lakban, hogy a tervekrõl tájékoztassa a nyíregyháziakat, véleményeztesse az elképzeléseket. – A fenntartható, komplex szolgáltatásfejlesztés és funkcióbõvítõ pályázati beruházás keretében megújul a tó körüli sétány, gazdagodik a fürdõ gyógyászati palettája és új attrakció születik a Nyíregyházi Állatparkban. Az uniós és hazai forrásból, mintegy 2,1 milliárd forintból megvalósuló projektnek 7 eleme van.

Részletek itt!"Nagymama lekvárja" Sóstón
 

Nagyításhoz klikk a képre!

A Sóstói Múzeumfaluban termett szilvákból a napokban bemutató jelleggel, hagyományos módon lekvár készítenek a jövõ évi lekvárosbuktákba és a látogatók örömére.

Forrás: www.szon.huKisoroszlán a SóstóZoo-ban!
 

Nagyításhoz klikk a képre!
Alaposan próbára teszi anyja türelmét Talek, a Nyíregyházi Állatpark oroszlánkölyke.

Részletek itt!Elefánt orvosi vizsgálata Nyíregyházán
 

Nagyításhoz klikk a képre!
Szeghõ Zsolt állatorvos hüvelycitológiai vizsgálathoz vesz mintát Jázmintól, a Nyíregyházi Állatpark nõstény elefántjától.

Részletek itt!

Forrás: www.szon.huFényszínház és mûvészeti központ épül Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdõn
 

Nagyításhoz klikk a képre!
Turisztikai attrakcióként fényszínház és mûvészeti központ létrehozását tervezi a Nyíregyházához tartozó üdülõhelyen, Sóstógyógyfürdõn a helyi Lofton Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.; a 100 millió forint értékû beruházás megvalósításához a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely közgyûlése legutóbbi ülésén elõzetes hozzájárulási szándéknyilatkozatot fogadott el.

Részletek itt!Környezetgazdagítás gorilla módra!
 

Nagyításhoz klikk a képre!

Nyíregyháza – Papírgurigába, dobozokba és szalmába rejtenek eleséget a Nyíregyházi Állatpark gondozói a fõemlõsök kifutóiba.

Részletek itt!Ismerkedõk az állatparkban
 

Nagyításhoz klikk a képre!
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Állatpark egyik legnagyobb varázsa, hogy szinte testközelbõl lehet megismerkedni az állatokkal.

Forrás: www.szon.huFantasztikus szezont zártak!
 

Nagyításhoz klikk a képre!
Közel háromszázezer látogatója volt a nyíregyházi fürdõknek az idei szezonban. A Sóstó-Gyógyfürdõk Zrt. adatai szerint kiváló nyarat zárt a cég, nõtt az árbevétel, és a megnövekedett forgalom a környékbeli szálláshelyek telítettségén is meglátszott. Õsztõl új nyitvatartási renddel, hétvégén várja a fürdõzõket az Élményfürdõ, azonban a megújult belvárosi Júlia fürdõ egész héten nyitva lesz.
Részletek itt!